Estem a facebook C.N.Aquamasters

Estem a facebook C.N.Aquamasters

24 ene 2011

Actualitzacions de resultats i rècords

A la secció de Resultats teniu els fitxers amb els resultats de la competició celebrada a Vilanova i la Geltrú el passat 15 de gener. Allà els dos relleus del CN AquaMàsters van establir noves plusmarques estatals i europees (incloent un del món oficiós).
El relleu 4x200 Lliures masculíns +120 format per JuanMa Torralbo, Borja Franco, Jordi Burgueño i Sergio García van ser els primers en establir una nova plusmarca catalana i espanyola en aquest tipus d'event amb un temps final de 9:20.06
El relleu 4x200 Liures mixtes +100 format per Sabina Martínez, Míriam Díaz, Borja Franco i Sergio García, apart d'establir les noves plusmarques catalana i espanyola, van establir-ne una d'europea* i mundial* (*pendent d'aprovació per part de la LEN i la FINA respectivament). Aturant el crono en 9:17.90.
Destacar que en aquest relleu la nedadora Sabina Martínez en 1a posta va batre el Record d'Espanya de 200 lliures femení +25 amb una marca de 2:18.26.
En aquesta competició el nedador Jordi Burgueño va disputar la prova dels 3000m Lliures, finalitzant en 8a posició amb un temps de 45:15:08.
Els rècords i rècords socials del club han estat actualitzats en les seves respectives seccions del blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario