Estem a facebook C.N.Aquamasters

18 oct 2010

Triatló Super-Sprint de Barcelona - Gran paper dels AquaMàsters

A pocs dies de l'inici d'una nova temporada natatòria alguns AquaMàsters mentre, es dediquen a provar altres modalitats esportives. En aquest cas ha estat la triatló Super-Sprint de Barcelona celebrada el passat 18 d'octubre. Una triatló consistent en cobrir 400m nedant, 10km en bicicleta i 2.5km de cursa a peu.

Els AquaMàsters que hi van prendre part van ser la Meri Gonfaus, Ana Blasco, Jordi Martí i JuanMa Torralbo, sobre un total de 311 participants.

L'actuació de tots quatre va ser molt bona i en especial la de la Meri Gonfaus, que amb un temps de 40:23 va guanyar en categoria femenina i va quedar 3a de la general.

Per la seva part, el JuanMa Torralbo amb un temps final de 41:30 va finalitzar en la 9a plaça de la general (8è masculí), tenint així a dos AquaMàsters entre el top ten!

El Jordi Martí amb 47:17 va finalitzar en 48a posició en la seva primera participació en una triatló, cal destacar que a l'aigua va sortir en 2a posició.

D'altra banda Ana Blasco amb 52:07 qui també prenia part en la seva 1a triatló va acabar en una meritòria 134a de la general i 27a femenina, destacar el seu gran parcial de bici a una mitjana de 28.15 km/h.

També vam tenir a un altre AquaMàsters participant en la prova per relleus, es tracta d'un clàssic de les travessies d'estiu, en Quim Bofill que juntament amb el seu equip van finalitzar en la 21a posició d'un total de 132 equips participants.

Els parcials dels nostres AquaMàsters van ser els següents:

Meri Gonfaus 3a posició general: 40:23
Natació: 5:30 (5a), Bicicleta 20:12 (mitjana 32.6km/h, 11a), Cursa 11:38 (23a)

JuanMa Torralbo: 9a posició general: 41:30
Natació: 5:50 (7è), Bicicleta 21:39 (mitjana 30.5km/h, 40è), Cursa 11:08 (13è)

Jordi Martí: 48a posició general: 47:17
Natació: 5:20 (2on), Bicicleta 24:54 (mitjana 26.5km/h, 150è), Cursa 12:56 (91è)

Ana Blasco: 134a posició general: 52:07
Natació: 8:06 (75a), Bicicleta 23:27 (mitjana 28.15km/h, 104a), Cursa 16:20 (259a)

Quim Bofill: 21è per equips. 2:02.08
Natació: 22:32