Estem a facebook C.N.Aquamasters

27 sept 2010

83a Travessia Port de Barcelona - Quim Bofill guanyador travessia 1000m

El passat diumenge 26 de setembre, es va celebrar la 83a edició de la travessia del port de Barcelona.

Els AquaMàsters que hi van anar van tenir una bona actuació, sobretot amb la victòria del "cuarentón zumbón" Quim Bofill en la travessia de 1000m en categoria màster.

El JuanMa Torralbo va fer un bon paper arribant 13è de la general i 12è categoria masculina. L'Ana Blasco també va nedar la travessia de 1000m, arribant 55a de la general i 11a en categoria femenina.

En quant a la travessia de 3000m, l'únic AquaMàsters que hi va participar va ser el Jordi Burgueño que va finalitzar en 91a posició amb un temps de 48:33.

Resultats travessia 3000m.

Resultats travessia 1000m.

Panteresport 2010 - Rècord Catalunya pel Josep Salom

El dissabte 18 de setembre es va celebrar a la piscina Sant Jordi de Barcelona el trofeig Panteresports 2010.

De l'actuació dels 3 nedadors dels AquaMàsters que hi van participar, destaquem que el Josep Salom, en categoria +50 va batre el seu propi Rècord de Catalunya en 100 Braça, anterior 1:21.50 (aconseguit a la mateixa piscina amb motiu dels Campionats de Catalunya 2010), i el va deixar en 1:21.34.

També van participar el Xuso Aguilar (+25) (50 esquena->33.36 i 50 papallona-> 32.36) i el Juanma Arcos (+55) (50 papallona->51.25, 200 estils -> 4:53.14, 50 braça -> 50.30).

23 sept 2010

83a Travessia Port Barcelona

El proper diumenge 26 de Setembre se celebra la 83a edició de la Travessia del Port de Barcelona.

Els AquaMàsters hi serem presents amb 7 nedadors:

- Ana Blasco, Quim Bofill, Quim Clapera, Jordi Martí i JuanMa Torralbo -> travessia 1000m

- Jordi Burgueño i Borja Franco -> travessia 3000m

21 sept 2010

Travessia de l'Escala - Quim Bofill 1er classificat +40

Fent repàs dels resultats dels AquaMàsters durant l'estiu, aprofitem per informar que el Quim Bofill, velocista a l'hivern i fondista a l'estiu, va finalitzar en 1a posició de la seva categoria Màster +40 (5è de la general) amb un temps de 31:07 en la Travessia de l'Escala celebrada a finals d'agost sobre una distància de 2200m.

Travessia de Maó - Diego Cabo 2on classificat

El divendes 10 de setembre, Diego Cabo va participar a la travessia del port de Maó (Menorca), la distància a recórrer era d'uns 370m. Diego va finalitzar en 2a posició absoluta amb un temps de 4:15.

20 sept 2010

67a Travessia de l'Estany

El passat diumenge 19 de setembre es va celebrar la 67a edició de la travessia de l'Estany de Banyoles. Els AquaMàsters amb 7 nedadors van tenir una actuació força destacada:

Dels 5 representants masculins, quatre pertanyien a la categoria Màster +40 i van ser fidels al sobrenom dels "cuarentones zumbones":

- Cesc Coll va finalitzar 2on de la categoria Màster +40. (27:41)
- Quim Bofill va quedar 4art de la categoria Màster +40. (28:24)
- Jordi Martí 5a posició categoria Màster +40 (29:08).
- Jordi Burgueño 33a posició categoria Màsters +40. (35:47)

A la categoria +50 teníem al Josep Salom que va finalitzar de la seva categoria amb 37:15.

En categoria femenina teníem a la Míriam Díaz que va finalitzar 7a en la seva categoria (Màster +30) amb un temps de 34:45, mentre que la Marta Puerta va arribar 59a de la mateixa categoria amb un temps de 56:43.

13 sept 2010

I Triatló de la Dona - Meri Gonfaus guanyadora

Que no hi hagin moltes competicions de piscina a la vista no vol dir pas que els nostres AquaMàsters es quedin a casa esperant l'inici de la temporada. Molts d'ells dediquen aquests mesos estivals a les travessies i d'alguns a les triatlons, com és el cas de la Meri Gonfaus, que el passat diumenge 12 de Setembre es va proclamar guanyadora de la 1a edició de la Triatló de la Dona, una prova disputada a Barcelona, que consistia en 200m nedant, 8km en bicicleta i 2 km de cursa a peu.

Meri va finalitzar amb un temps de 29:52. Fent el 5è millor parcial a l'aigua amb 2:48, a la bici va marcar el 3er millor parcial (17:13) mentre que a la cursa a peu marcant el 8è millor temps (9:51), va ser suficient per a guanyar la prova amb 10" d'avantatge sobre la segona classificada.

Enhorabona Meri.

6 sept 2010

3a Marnaton - Míster Aqua "suma y sigue"

L'incombustible Quim Bofill que durant els estius es reinventa i passa de velocista a fondista, va participar aquest cap de setmana passat en la 3a edició de la Marnaton (Cap de Creus - Cadaqués, 6.700m) amb un gran resultat:

Va finalitzar de la general d'un total de 410 participants, amb un temps d'1:22.16, quedant 2on de la seva categoria.