Estem a facebook C.N.Aquamasters

27 ago 2010

Travessies - Mr AquaMàster a peu del canó

El nostre carismàtic i emblemàtic Mr AquaMàster tot i haver acabat la temporada de piscina no para el seu ritme, i es converteix en un habitual de les travessies catalanes.

Sense anar més lluny el 13 de juny va participar al II Irontrail Les Medes en el seu sector de natació (1800m) guanyant la prova amb un temps de 25:14.

Un mes i mig després va tornar a Les Mesdes per a participar en la 44a edició de la travessía de l'Estartit-Illes Medes. En Quim Bofill va acabar 4art de la classificació general amb un temps de 19:38, i 1er de la categoria +40.

El seu proper repte és la travessia de Banyoles que se celebrarà el proper 19 de setembre, on hi anirà ben acompanyat per altres membres de l'equip com el Jordi Martí, Josep Salom i l'Ana Blasco.

Mundial 2010 - Actuació AquaMàsters

Del 31 de juliol al 6 d'agost es van celebrar a Göteborg (Suècia) els XIII Fina World Masters Championships.

El CN AquaMàsters hi va ser present amb una delegació formada per 11 nedadors:

Homes:
Juanma Arcos, Felip Sánchez, Cesc Coll, Josep Puig, Jordi Martí, JuanMa Torralbo, Borja Franco i Xuso Aguilar.

Dones:
Inma Sebastià, Ana Blasco i Eva Hidalgo.

En aquest mundial els 10 primers classificats de cada categoria obtenien medalla. Els nedadors del club que es van penjar medalles van ser:

Cesc Coll (4 medalles ->una 5a posició i 3 cops 9a posició)
Jordi Martí (1 medalla -> una 9a posició)

Resultats obtinguts:

200 Esquena Masculí:
- Xuso Aguilar +25, 17a posició. Temps 2:39.63.

200 Esquena Femení:
- Eva Hidalgo +25, 25a posició. Temps 2:54.85.

4x50 Estils mixtes +120 (Eva, Jordi, Borja, Ana). 37a posició. Temps 2:23.13
4x50 Lliures mixtes +120 (Ana, Xuso, Inma, JuanMa Torralbo). 42a posició. Temps 2:17.23
4x50 Estils masc +120 (Xuso, Jordi, Borja, JuanMa Torralbo). 30a posició. Temps 2:07.77

Destacar que també que Inma Sebastià (200 esquena, 200 lliures), Juanma Arcos (50 i 100 braça) tot i no aconseguir la marca mínima exigida per la seva categoria, van fer un bon paper i segur que en propers campionats ho aconseguiran. També en Josep Puig (50 braça), JuanMa Torralbo (50 braça, 100 i 200 lliures) i Xuso Aguilar (200 lliures) es van quedar a dècimes de la marca mínima, mentre que a la resta de proves que van nedar sí que ho van aconseguir.

Amb aquest campionat es tanca la temporada 2009-2010. Temporada en què el CN AquaMàsters ha vist créixer el nombre de nedadors que hi formen part i a on s'han aconseguit molts bons resultats al llarg de tots els campionats, des de competicions domèstiques, campionats d'Espanya, campionats internacionals i mundials . Però per sobre de tot, destacar el bon ambient que es respira competició darrera competició dintre del seny de l'equip.

Esperem que la propera temporada sigui encara millor.